Naturbørnehuset
 
Dette er vigtigt for mig som barn i Naturbørnehaven

Dette er vigtigt for mig som barn i Natur-Børnehaven:

Når jeg starter i natur-børnehuset skal mine forældre læse om hvilke forventninger der er til dem, (se under åbningstider i hovedmenu).

Vi bliver tit snavsede, sultne og trætte i løbet af en lang børnehave dag, der er så mange ting vi gerne vil lave med de voksne i dagens løb så derfor er det vigtigt, at jeg er blevet kysset farvel senest kl. 9.00 og at jeg ikke bliver hentet før kl. 14.00. Skal jeg til tandlægen eller andet skal min mor og far huske, at fortælle det til de voksne så de ved jeg kommer senere, og ikke går på tur uden mig.

Det er også meget vigtigt at mor og far giver besked til de voksne hvis der er sket noget der kan påvirke mit humør, da det er vigtigt at jeg er glad, frisk og klar til at være med.Mødetider:

Børnehaven har åbent mellem 6.15 og 17.00 fra mandag til fredag, det er vigtigt at jeg er her senest kl. 9.00, da aktiviteterne starter der..Tøj:

Når jeg starter i børnehaven er det vigtigt at jeg har det rigtige tøj med, da jeg ikke har lyst til at gå og fryse hele dagen, jeg vil også gerne have noget tøj på jeg kan bevæge mig i og selv tage af og på, så jeg selv kan gå på wc..

Jeg vil gerne have sko med jeg selv kan tage på, for jeg gider ikke vente på de voksne får tid inden jeg kan komme ud og lege. Derfor skal jeg ikke have sko med snørebånd i, for dem kan jeg først binde når jeg er 7år.De voksne har lavet en liste med tøj jeg skal have med om sommeren og tøj til om vinteren, se linket nedenfor.Mad:

Hvis jeg møder inden kl. 7.30 om morgen kan jeg få morgenmad, hvilket består af cornflakse eller  havregryn med mælk. De voksne køber så vidt det er muligt økologisk mad til os.

Min frokost skal jeg selv have med.

Jeg skal have en madkasse med jeg selv kan åbne og lukke, når jeg starter får jeg en taske som den kan ligge i sammen med min drikkedunk. Min madkasse og drikkedunk skal kunne ligge i min børnehaverygsæk og ikke være alt for klodset stor.

Jeg fik en fin rygsæk af den voksne da jeg skulle starte i børnehaven, den er jeg meget glad for og den er altid med rundt i værkstederne eller på tur.

 

Drikkedunken:

I min drikkedunk skal der være rent koldt vand, jeg skal selv kunne åbne og lukke den fordi jeg bliver tit meget tørstig når jeg løber og leger udenfor. Når det er sommer er mad tasken og min drikkedunk køleskab for madpakken, derfor skal mor og far fryse ca. 1/3 vand i bunden af den, så vil den holde min madpakke kold til efter frokost.Andet:

Nogen gange vil de voksne gerne have jeg har noget med til den aktivitet vi skal lave, derfor er det vigtigt at mor og far husker at læse hvad vi skal bruge og husker at ta´ det med så jeg også kan være med til aktiviteten. Dette kan f.eks. være en dåse flåede tomater til bål mad, en pose ris til rasle instrumenter og lignende.Som mor og far I skal læse børnehavens politikker, så I kender reglerne i børnehaven og de krav der er til jer som min far og mor.