MitBarn
Klik på "Log på MitBarn" øverst i venstre hjørne
Første gang du logger på skal du logge på med NemID
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på dit eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på barnets navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort.
Du kan hente appen MitBarn i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på MitBarn
Du skal oprette et brugernavn og kodeord på siden personligt under dit navn.
Log på appen med brugernavn og kodeord
Du finder aktiveringskoden på siden Personligt under dit navn.
Velkommen til Mitbarn.soroe.dk

 

I Sorø kommune har vi fokus på at styrke samarbejde og kommunikation med forældre. Vi bruger derfor den platform, der hedder MitBarn, både i forhold til forældresamarbejdet og i forhold til institutionernes interne arbejde med børn, aktiviteter, personale med mere.

Mitbarn.soroe.dk er forældres indgang til platformen, som nu er opgraderet til nyeste version.

Det kræver netadgang og man bruger nem-ID for at logge på. Tryk her for at få vejledning til dette.

På Mitbarn.soroe.dk kan man følge med i sit barns hverdag, kommunikere med institutionen, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter ens børn er med i, se sine børns billedarkiv og meget mere, men man vil også kunne følge institutionernes generelle arbejde med blandt andet læreplaner og indsatser.

Alle institutioner i Sorø anvender MitBarn og platformen er en del af den løbende digitaliserings-indsats i Sorø kommune, der skal understøtte og udvikle det fortsatte arbejde mellem forældre og institutioner. På denne side vil man kunne finde vejledninger og oplysninger omkring MitBarn. Er man som forældre i øvrigt i tvivl om noget omkring platformen, kan man altid henvende sig på sit barns institution og få hjælp.Scan QR koden eller hent app’en MitBarn i App Store eller Google Play
Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du være logget på MitBarn.soroe.dk. På fanen med dit eget navn kan du tilmelde din mobiltelefon og oprette et brugernavn samt adgangskode.