Naturbørnehuset
 
opmærksomhedspunkter til jer som forældre

At have sit barn i Natur-Børnehaven, hvor udeliv aktiviteter og ture ud af institutionen fylder meget kræver lidt ekstra af jer som forældre.

Vigtigt er det at du/I støtter jeres barn og er positivt indstillede på, også i jeres signaler og snak med barnet, at regnvejr også er godt vejr.

At være barn i en natur-Børnehave er skønt hvis man er klædt ordentlig på og f.eks. har opdateret regntøj der er tæt. Hvis regntøj ustandseligt vaskes på 60 grader midster det sin virkning og er måske rent men abselut ikke tæt. Altså hellere et nusset tæt sæt regntøj end et rent og utæt sæt. Regntøjet har faktisk bedst af at blive skyllet op i håndvasken når det trænger til vask.

Ligeledes kræver det også en ekstra flyverdragt om vinteren og et par ekstra støvler. I børnehaven har vi en syerske der syer regn overtræksbukser som kan gå uden på flyverdragten om vinteren. Dette er nødvendigt på meget kolde og våde dage. Prisen på et par regnovertræksbukser er 289,-

Spørg personalet hvis du er i tvilv mht. tøj, vi har mange erfaringer på hvad det er der virker og er nødvendigt for dit/jeres barns trivsel ude.

Læs endv. vores kost, tøj, sol og legetøjspolitik.