Naturbørnehuset
 
Tøjpolitik

Tøj politik:

Også i børnehaven skal barnet helst selv kunne tage tøj af og på. Dette betyder, at tøjet skal være så let som muligt at have med at gøre. Flyverdragt der let kan komme ud over de vandtætte støvler, løse regnovertræksbukser, der let kan komme ud over støvlerne. Snore i hætter m.m. og halstørklæder kan være farlige. Isæt i stedet for elastik eller burrelukning og giv barnet elefanthue eller halsedisse med i stedet for halstørklæde. Vi hjælper barnet til, at kunne selv og fordi det er et faktum, at de fleste børn først er klar til at binde snørebånd i 6-års alderen, derfor skal børnene ikke have snøresko med.

Det er "træls" ikke at kunne tage fodtøj på selv

Når barnet er ude, er det meget vigtigt med ordentligt tøj/fodtøj. Hvis I er i tvivl om, hvad der er det bedste for jeres barn, så spørg personalet.

Garderoben som Natur-børnehavebarn, - gælder alle tre aldersgrupper:

I garderoben ”hjemme” i bh, har hvert barn en garderobeplads med et lille skab/hylde, her skal der hænge et sæt overtøj og i skabet/på hylden ligge ekstra hue og vanter. Aktuelle støvler/sko stilles ligeledes i garderoben på støvlehylden. Den ekstra flyverdragt hænges i garderoben eller anden anvist plads. Dagens hue og vanter i "Vantekurv", rygsæk på knage. Ekstra skiftetøj ifølge tøjliste i stofpose med på stativ/krog med billed af barnet. Sutsko/indesko lægges i fælles stor kurv i barnets garderobe.

Husk navn i tøj, fodtøj, på madkasse og drikkedunk, så undgår vi lettere at jeres barns ting forsvinder eller ombyttes.

Vi gør opmærksom på, at det p.g.a. personaleressourcerne, er jeres ansvar som forældre, at disse ting er i orden.

 

 

Det er en fordel for jer som forældre, og en nødvendighed for natur barn at have et par regnovertræksbukser til flyverdragten.