Villa Villakulla
Vandleg
Fokuseret
Fordybelse - Leg i jordkassen
Tazanbane, legehuse, udetoilet og rør
Rutshebane, Tazanbane, jordkasse
Rutshebane, Tazanbane, stuebede
Kongestolen
Udsigt fra bakken
Udsigt fra bakken
Udsigt over mooncarbane, loggia og nøddelund
Udsigt over mooncarbane, piletunnel,nøddelund, bålhytte og skov
Fodboldbane
Tazanbane, rutshebane, kongestol, legehus, bakke og nøddelund
Svævebane
Bålhytte og "indianermiljø"
Det er dejligt at gynge!
Velkommen til Villa Villakulla

Velkommen til Villa Villakulla. Vi er en integreret institution med 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Institutionen er fra maj 2007. Villa Villakulla er en del af område Syd, hvor der er fire andre institutioner og dagplejen i Sorø.

 

Vi har meget gode fysiske rammer med bl.a. 10.000 kvadratmeter legeplads. Se billederne.

Vuggestuebørnene er fordelt på to stuer:

  • Krudtuglerne
  • Tyttebøvserne

Børnehavebørnene er på fire stuer:

  • Løvehjerterne
  • Langstrømperne
  • Pilotstuen
  • MellemgruppenFællesmail til forældrebestyrelsen: vvkbestyrelse@gmail.com

 

Villa Villakulla har fokus på: Leg med udvikling - tal og bogstaverSom tidliger Ny Nordisk Skoleinstitution, godkendt af undervisningsministeriet, har vi opnået rigtige gode udviklingsresultater indenfor det matematiske og sproglige område. Vi bruger Marte Meo som metode og legen som redskab til at skabe læring Vores fokus er altså leg og læring og vores mål er, at hvert barn bliver den bedste udgave af sig selv.Se mere under fanen: Leg med udvikling - tal og bogstaver

 

MobilSorø

Når jeres barn er indmeldt i Villa Villakulla, får I en forældreguide, så I kan komme godt i gang med børneintra. I skal bruge Nem-id, for at kunne logge jer på. Børneintra er der, hvor I vil kunne læse, hvad jeres barn har lavet i dag. Der vil ligge billeder og indbydelser til bedsteforældredage, jule- og sommerfester m.m.  På https://mitoverblik.soroe.dk kan I tilmelde jer MobilSorø, således at I kan læse ovenstående der, uden at skulle bruge Nem-id.APP: Mit Barn - Sorø Kommune:Når jeres barn er indmeldt i Villa Villakulla, har i mulighed for gratis at hente App´en "Mit Barn - Sorø Kommune", hvor I også vil have mulighed for at se ovenstående. 

https://mitoverblik.soroe.dk kan I ligeledes tilmelde jer NemBesked, således at I får en sms, mail eller begge dele, når der er skrevet nyt på børneintra under nyheder, opslag, dagbøger, aktiviteter, foto eller invitationer.

Under fanen "om Villa Villakulla" samt underfanen "forældreguide til nembørn/børneintra" kan du læse en vejledning til, hvordan du tilmelder dig ovenstående. 
 

 

 

Dele af legepladsen