Naturbørnehuset
Ind efter æg.
Så væves der, det er svært
Vi maler karsehuse.
Glade malere
råkost rives
Eftermiddagsbrød, smør selv
Højt oppe
Højt oppe
Velkommen til Naturbørnehaven

Vi er et børnehus, som har til huse på den gamle Munkebjergby skole. Vi er inddelt i fire børnegrupper. En småbørnsgruppe (Spirene) i alderen 2-3,8. To mellemgrupper (Fyrfolket og Lærkefolket) fra 3,8-6 år.

Da børnenes fødselsdagsdato variere over året, vil det være forskelligt hvilken alders det enkelte barn har, når det rykke gruppe. Det er vigtigt for os at børnene rykker sammen med andre som barnet kender, at de udviklingsmæssigt er klar, samt at vi rykker så der kan laves en god ressourcefordeling for alle børn i huset.

 Vi er i et stort hus der har mange muligheder, med rummelige stuer med tilhørende legerum. Vi har en gymnastiksal med tilhørende scene vi flittigt benytter til  leg og bevægelse. I vores køkken bliver der kokkereret og prøvesmagt på en masse forskellig mad.

Naturbørnehusets uderum består af en lille og en stor legeplads, den gamle skolegård som vi bruger til at cykle i og lære trafikregler, to  fodboldbaner, vores ”Urskov” som er en lille vildt skovstykke og vores nye veludstyret naturhus.

Naturen er vores fokuspunkt og vi tilbringer derfor det meste af tiden uden for. De tre børnegrupper har tilholdssted på hver sin legeplads. Dette har vi valgt, da det giver os mulighed for at indrette et uderum som er tilpasset den enkelte aldersgruppe og vi har mulighed for et langsigtet pædagogiske forløb, så som køkkenhave, byggeprojekter o.lign.

køkkenskrivere
Regnorm

Telefonnumre

Spirerne: 23 99 62 75

Fyrfolket: 51 81 47 03

Lærkefolket: 29 12 12 41

Granfolket: 21 35 43 75

Pædagogisk leder: 41 26 15 70