Naturbørnehuset
Ind efter æg.
Så væves der, det er svært
Vi maler karsehuse.
Glade malere
råkost rives
Eftermiddagsbrød, smør selv
Højt oppe
Højt oppe
Velkommen til Naturbørnehaven

Vi er et børnehus, som har til huse på den gamle Munkebjergby skole. Vi er inddelt i tre børnegrupper: to aldersintegrerede grupper (Fyrfolket og Lærkefolket) fra 2-4,5 år og en førskolegruppen 4.5-6 år.

Vi er i et stort hus der har mange muligheder, med rummelige stuer med tilhørende legerum. Vi har en gymnastiksal med tilhørende scene vi flittigt benytter til  leg og bevægelse. I vores køkken bliver der kokkereret og prøvesmagt på en masse forskellig mad.

Naturbørnehusets uderum består af en lille og en stor legeplads, den gamle skolegård som vi bruger til at cykle i og lære trafikregler, to  fodboldbaner, vores ”Urskov” som er en lille vildt skovstykke og vores nye veludstyret naturhus.

Naturen er vores fokuspunkt og vi tilbringer derfor det meste af tiden uden for. De tre børnegrupper har tilholdssted på hver sin legeplads. Dette har vi valgt, da det giver os mulighed for at indrette et uderum som er tilpasset den enkelte aldersgruppe og vi har mulighed for et langsigtet pædagogiske forløb, så som køkkenhave, byggeprojekter o.lign.

Hver månede har tilknytte et overordnet emne, hvor i de seks læreplanstemaer indgår.

De seks temaer er følgende: Sprogligt, personligt, kulturelt, natur, socialt, krop og  bevægelse.

køkkenskrivere
Regnorm

Telefonnumre

Fyrfolket: 51 81 47 03

Lærkefolket: 29 12 12 41

Granfolket: 21 35 43 75

Pædagogisk leder: 41 26 15 70